EL PATRON BURRITOS & BURGERS

EL PATRON BURRITOS & BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1086 beoordelingen
2 jul 2020 om 13:36 Food was good, but delivery time waayyyyy understated in the app. Had to wait way over an hour for my order while the app said 30mins.
27 jun 2020 om 13:57 Eten was zeker lekker maar ik moest meer dan een uur wachten en de nummer dat ik kreeg van thuisbezorgd werkte niet
21 jun 2020 om 21:16 Veel later dan beloofd en restaurant niet te bereiken. Eten helaas ook nog koud. Jammer
21 jun 2020 om 19:45 Late delivery and food wasn't great at all.
14 jun 2020 om 13:32 Eten was heerlijk! Aanrader
13 jun 2020 om 23:14 Ik schrijf nooit reviews, maar dit eten was zo smakeloos en de stukjes vet vd kipfilet waren zo ranzig dat ik uiteindelijk niks heb gegeten van de Burrito. Voor een burrito hebben jullie echt nauwelijks kruiden gebruikt en het was zoutloos. Nooit meer!
7 jun 2020 om 20:43 Het eten was zoals altijd heerlijk vers en erg smaakvol.
6 jun 2020 om 21:02 The best burger i've ever eaten in the 20 years i have lived in Amsterdam. Burrito met rundvlees was zo lekker en groot! Tacos met kip meer zo!! Flan echt lekker.
6 jun 2020 om 12:18 Zoals gewoonlijk heerlijk en snel geleverd
6 jun 2020 om 11:37 bezorging was snel en het eten was ook heel erg lekker. Zeker een aanrader! Voor de el clasicco
6 jun 2020 om 0:16 Ordered a beef burger from el-patron, was delicious. Eating a tasty burger after a long time. Will surely order again.