EL PATRON BURRITOS & BURGERS

EL PATRON BURRITOS & BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1235 beoordelingen
21 nov 2020 om 21:21 Na een half uur word ik gebeld dat de cake nog heet is nog meer dan een half uur later dan het eerste half uur krijg ik het eten. De cake is helemaal niet warm. De friet was echt koud, niet overdreven. Echt heel erg jammer ...
20 nov 2020 om 22:05 Burritos waren ok maar niet top. Daarnaast de Twister fries vergeten. Meest vervelende is dat je geen contact met ze kan opnemen, telefoonnummer gaat meteen naar voicemail. Bezorging duurde ook vrij lang. Al met al geen top ervaring met dit restaurant.
16 nov 2020 om 0:44 Top!
11 nov 2020 om 11:32 Het is een flinke hamburger en de zoete aardappel friet kwam nog knapperig aan.
11 nov 2020 om 7:27 Excellent food!!!
8 nov 2020 om 19:34 Very good!!
7 nov 2020 om 13:07 Top tent!!
4 nov 2020 om 23:50 Items I paid for were missing from the order. The quality of the food was forgettable.
4 nov 2020 om 21:49 was nog koud, geraspte kaas was nog niet een beetje gesmolten. heb het zelf in de pan warm moeten maken...
4 nov 2020 om 12:27 Ik bestel wel vaker de burrito met pulled beef. Maar deze keer zat er een penetrante vleeslucht in die ik als chef maar al te goed herken: Slechte kwaliteit vlees, oud en niet goed gekookt. Na een paar happen weggegooid en zo ook 20 euro in de vuilnisbak
2 nov 2020 om 18:00 Heerlijk gegeten aanrader!!
2 nov 2020 om 9:35 Amazing food, definitely the best burgers in the city with high quality meet and great taste, the fried sweet potatoes are just perfect!