EL PATRON BURRITOS & BURGERS

EL PATRON BURRITOS & BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1457 beoordelingen
27 okt 2021 om 20:50 Het eten was erg lekker en op tijd. Het was alleen niet heel warm meer, maar dat was niet zo erg.
26 okt 2021 om 23:24 Long delivery time. Yes it was Sunday, but then don’t promise 30 min. Write there 1 hour. Their phone isn’t working, I had to reach them via Insta to ask the status of my order. Food was spicy and it wasn’t indicated in the menu. Won’t order again
25 okt 2021 om 0:12 Alweer genoten, super lekker. Ondanks dat het iets later werd bezorgd dan normaal door drukte. Netjes gebeld om het door te geven. Bovendien nog goed gemaakt met nacho's als cadeau.
23 okt 2021 om 12:37 Het eten was echt super lekker maar de zachte taco's menu was heel weinig, alleen 3 kleine taco's en verder niets dus dat zou ik menu noemen. De burrito daarintegen was echt heel groot.
23 okt 2021 om 11:35 Heerlijke sappige burger, alles kwam warm aan. Zoete aardappelfrietjes waren wel wat slapjes, zijn ze normaal niet . Vriendelijke bezorger. Altijd tevreden over ElPatron .
22 okt 2021 om 9:53 Het eten was hel zout en niet echt warm
20 okt 2021 om 21:38 Burger patty was alright, bread was old/dry. One of the burgers wasn't completely wrapped so lukewarm. Delivery took a long team, delivery guy dropped drinks, one can burst. Not a very good impression for a first time order. Won't order again
10 okt 2021 om 22:10 Het was super lekker. Voor het eerst besteld, maar zal zeker niet de laatste keer zijn.
10 okt 2021 om 0:14 The best beef burger in amsterdam period!
9 okt 2021 om 23:34 Heerlijke ete, echt heel erg lekker, de burrito is een absolute aanrader.
9 okt 2021 om 21:54 Ik bestel altijd de gambasalade en de nachos en die zijn altijd vers en heerlijk
6 okt 2021 om 20:38 Can't imagine the low rating. I love the burritos and the sweet potato fries, they really are the best in town.